tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post2603921753875891156..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Dipsaus met gepofte knoflookEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-72482824931778113922011-10-03T20:28:37.534+02:002011-10-03T20:28:37.534+02:00Niets. Ik denk eigenlijk ook niet dat er 2 hele ee...Niets. Ik denk eigenlijk ook niet dat er 2 hele eetlepels bij die bol zitten. :) Ik hou de fles er gewoon even boven natuurlijk en van die olie blijft niet zoveel over. Ik pas het ook wel even aan naar 1 el. Meer dan genoeg.Marsepeinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-74123698363674612792011-10-02T15:09:32.980+02:002011-10-02T15:09:32.980+02:00Gisteren de saus gemaakt, maar volgende keer maak ...Gisteren de saus gemaakt, maar volgende keer maak ik een dubbele portie.. veel te snel op :-)<br>Wat doe je trouwens met de olie waarin de knoflook gepofd wordt?Yvonnenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-52763877593685834922011-09-28T20:36:20.931+02:002011-09-28T20:36:20.931+02:00"Twee uur later ben ik net halverwege het hel..."Twee uur later ben ik net halverwege het hele keukenprogramma en begin ik mij af te vragen waarom ik nu zonodig altijd alles zelf wil maken."<br><br>Het is een ziekte, ik zweer het....RozeMarijn/Annemiekehttp://www.kookblogrozemarijn.nlnoreply@blogger.com