tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post2741271494319643979..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Pilaf deel 3 - Oezbeekse plovEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-69590412529836452412019-11-25T13:16:19.820+01:002019-11-25T13:16:19.820+01:00leuk artikel! inderdaad kom je plov niet zoveel te...leuk artikel! inderdaad kom je plov niet zoveel tegen.<br />Ik ken het sinds mijn vakantie naar Kazachstan, en gisteren nog gegeten bij een reunie daarvan. Ze hadden plov gehaald bij een lokale Russische toko, en die was niet verkeerd!<br />Ik ga volgend weekend dit recept eens proberen!<br />gr.<br />Rob<br />Ufootjehttps://www.blogger.com/profile/10775375642530884588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-15441643516893453502015-11-12T17:14:12.269+01:002015-11-12T17:14:12.269+01:00Ik heb je recept toen gelezen. Dit recept werd ron...Ik heb je recept toen gelezen. Dit recept werd rond die tijd gekookt en geschreven, dus dat vond ik wel grappig. Want hoeveel plov recepten kom je tegen in Nederlandse blogs? Maar toch vind ik dat sommige pilafs baat hebben bij vet of vlees. Niet alles valt succesvol vegetarisch te maken. Paella vond ik daar echt een goed voorbeeld van.Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-61357389096449358262015-11-12T11:05:53.204+01:002015-11-12T11:05:53.204+01:00Tijdje terug heb ik wel een vegaplov geblogd. Geba...Tijdje terug heb ik wel een vegaplov geblogd. Gebaseerd op een recept uit Veggiestan. Die vonden we erg lekker. Dus het kan wel. Manlief was de eerste keer in Oezbekistan erg enthousiast over de plov die hij daar at. Terwijl hij een liefhebber is van lamsvlees, vond hij toen dat ze dat wel weg hadden kunnen laten. Gr JohannekeJohannekehttp://www.bijnanetzolekkeralsthuis.nlnoreply@blogger.com