tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post4934021535653944478..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Eton Mess aardbeienijsEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-72717341757236576072015-01-11T20:18:14.412+01:002015-01-11T20:18:14.412+01:00Eh, ja, daar zeg je zoiets... Kijk, daar dacht ik ...Eh, ja, daar zeg je zoiets... Kijk, daar dacht ik dan weer niet aan.<br /><br />Lia<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-55082555123043445642015-01-10T19:56:48.693+01:002015-01-10T19:56:48.693+01:00Ja, ik bewaar absoluut vanillestokjes in wodka, ma...Ja, ik bewaar absoluut vanillestokjes in wodka, maar dat zijn nieuwe stokjes. Je hebt vast gekijk hoor, maar ik heb altijd het idee dat stokjes die in de melk hebben gelegen nooit meer helemaal schoon worden en dan toch wat ranzig worden? Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-55344027581204435242015-01-09T19:06:36.534+01:002015-01-09T19:06:36.534+01:00Mmmm!
Maar: vanillestokje weggooien? Maak het scho...Mmmm!<br />Maar: vanillestokje weggooien? Maak het schoon, laat het drogen en steek het in een potje suiker voor eigen vanillesuiker. Of in een klein flesje wodka, te gebruiken als vanille-extract. :-)<br /><br />Fijn weekend!<br />Lia<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.com