tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post5647507469797065936..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Pilav met gehakt en wilde spinazieEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-56646830118022749432012-04-25T12:40:47.728+02:002012-04-25T12:40:47.728+02:00kokosmelk kan ik nog wel eens proberen... Maar ik ...kokosmelk kan ik nog wel eens proberen... Maar ik heb ook al eens geklutste eieren door de nasi geschept om het wat natter te maken, maar dat werkt ook niet. Ik blijf het proberen! dank je voor je reactie!Marsepeinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-8381679481182180772012-04-25T11:23:34.111+02:002012-04-25T11:23:34.111+02:00Mijn oudste heeft ook erg veel moeite met rijst, q...Mijn oudste heeft ook erg veel moeite met rijst, qua gevoel en ook de smaak. Vreemd genoeg vindt hij lichte (huismerk) zilvervliesrijst beter. Hij houdt ook niet van couscous vanwege de structuur. Hij is 15!!!! Toen hij klein was luste hij juist bijna alles.<br>Misschien is rijst gekookt in kokosmelk (beetje klef) een idee?Gerry/Gewoon Lekker Gewoonhttp://www.gewoonlekkergewoon.blogspot.comnoreply@blogger.com