tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post5897611334695482927..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Falafel-hamburgers van tuinbonenEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-45582103747398371982011-12-27T21:49:52.360+01:002011-12-27T21:49:52.360+01:00Ah, ik begrijp het nu. Ik had het gewoon ook ander...Ah, ik begrijp het nu. Ik had het gewoon ook anders gelezen. Ik week dus 250 gram gedroogde bonen, dan komt het goed. Bedankt!Femke (smaakmaakster)http://www.smaakmaakster.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-9115886254082591952011-12-27T20:23:44.671+01:002011-12-27T20:23:44.671+01:00Hoi, ik gebruik 500 gr geweekte bonen, en dat zal ...Hoi, ik gebruik 500 gr geweekte bonen, en dat zal ongeveer 250 gr in droge vorm zijn. <br>Maar als ik toch met bonen in de weer ga, maak ik altijd wat meer voor hummus, salades, etc. Maar dat is een persoonlijke afwijking hoor. :) Je hebt aan die 250 gr droog ook genoeg.<br><br>Succes!Marsepeinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-88219994603098838222011-12-27T13:34:27.296+01:002011-12-27T13:34:27.296+01:00Ik wil deze burgers graag een keer maken, maar heb...Ik wil deze burgers graag een keer maken, maar heb nog een vraag over het recept... Gebruik je nu uiteindelijk niet alles tuinbonen, maar alleen 500 gram (waarin dus extra vocht zit) of gebruik je toch alles?Femke (smaakmaakster)http://www.smaakmaakster.nlnoreply@blogger.com