tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post6036623388133273086..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Gekonfijte Gember en Ginger AleEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-58515805221062065532019-03-22T18:14:56.259+01:002019-03-22T18:14:56.259+01:00Ik heb ze net voor het eerst gemaakt en ze zijn he...Ik heb ze net voor het eerst gemaakt en ze zijn heerlijk! Ik heb het in de suiker halen weggelaten want dat hoeft voor mij niet. Ik heb lang lopen zoeken nadat ik gembersnoepjes had gekocht en meer wilde. Maar nu maak ik ze gewoon zelf! Je kunt niet genoeg gember eten.. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01552020927934421484noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-17747564285823637262016-09-06T21:21:53.506+02:002016-09-06T21:21:53.506+02:00Ik denk dat je wat vezelige gember had? Want rauwe...Ik denk dat je wat vezelige gember had? Want rauwe gember kan je ook gewoon eten. Hoe jonger, hoe beter eigenlijk. Dan krijg je mooie zachte gemberstukjes.Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-86427309124945796322016-08-30T19:07:01.692+02:002016-08-30T19:07:01.692+02:00ik heb het geprobeerd het is heel lekker alleen wa...ik heb het geprobeerd het is heel lekker alleen waren sommigen stukjes niet "gaar"verkeerd gesneden mischien ,Maar almet al het was heerlijk ook de gingerale is heel lekker en verfrissend<br />yokahttps://www.blogger.com/profile/04820060185192184421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-17571989769188008062015-12-28T22:44:51.536+01:002015-12-28T22:44:51.536+01:00Ik vind het niet erg dat sommige stukkende gember ...Ik vind het niet erg dat sommige stukkende gember nog vezelachtig zijn. De geconfijte gember is heel lekker.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-91846253834058420212014-08-24T14:44:41.557+02:002014-08-24T14:44:41.557+02:00Dit ga ik heel zeker proberen. Beide recepten wel ...Dit ga ik heel zeker proberen. Beide recepten wel te verstaan. Lienhttps://www.blogger.com/profile/05946990233913854769noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-52047492371489351732012-04-25T08:53:13.289+02:002012-04-25T08:53:13.289+02:00Leuk dat je het gemaakt hebt!Leuk dat je het gemaakt hebt!Marsepeinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-63172209977149710652012-04-24T21:45:13.155+02:002012-04-24T21:45:13.155+02:00de gekonfijte gember is echt heerlijk, de gingeral...de gekonfijte gember is echt heerlijk, de gingerale is heel erg zoet en heeft behalve de pittigheid bijna geen gembersmaak meer. zeker het proberen waard maar gebruik veel gember en minder suikerwater voor de gingeraleGreppelzwervernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-24820562750443654932011-03-01T09:58:33.187+01:002011-03-01T09:58:33.187+01:00Mmm, lijkt me heerlijk!Mmm, lijkt me heerlijk!Saskiahttp://www.blogger.com/profile/00061713702192207117noreply@blogger.com