tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post6929404074004406048..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Kaasfondue met de kerst?Eerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-88443665675839118182016-12-28T16:26:08.215+01:002016-12-28T16:26:08.215+01:00Ik hoop dat het allemaal goed is gekomen, Lia! :)Ik hoop dat het allemaal goed is gekomen, Lia! :)Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-11878973639128261372016-12-23T20:40:37.956+01:002016-12-23T20:40:37.956+01:00Há, google ik op 'nagerecht na kaasfondue'...Há, google ik op 'nagerecht na kaasfondue', kom ik bij jou terecht! :-) En je bevestigt wat ik al aanvoelde: niet te zwaar, iets fris. Ik aarzelde over ijs, en nu ik jouw 'sorbetijs' lees, snap ik dat dát de oplossing is. Dankjewel!<br />Overweeg overigens een salade met belugalinzen, venkel en augurk, als de fris-zure tegenhanger.<br /><br />Fijne feestdagen!<br />LiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-31083578085110126672015-12-04T13:39:52.756+01:002015-12-04T13:39:52.756+01:00Vooral de kerstkrans vind ik een leuk idee.Vooral de kerstkrans vind ik een leuk idee.Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.com