tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post1049018540183949038..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Pasta met bloemkool en camembertsausEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-8702924539431271232015-11-20T20:07:44.365+01:002015-11-20T20:07:44.365+01:00Wat goed, Yvonne! Dank je!Wat goed, Yvonne! Dank je!Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-29555842929229287712015-11-20T20:07:37.968+01:002015-11-20T20:07:37.968+01:00Wat goed, Yvonne! Dank je!Wat goed, Yvonne! Dank je!Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-28841110950174657502015-11-20T19:01:01.560+01:002015-11-20T19:01:01.560+01:00We hadden brie in huis die op moest, en ook met br...We hadden brie in huis die op moest, en ook met brie werd het een heerlijk gerecht!! Gaan we vaker maken. Dankjewel!Yvonnenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-42179179931852766902011-08-18T12:01:41.011+02:002011-08-18T12:01:41.011+02:00Ja, ben met je eens dat het wel wat zout kan gebru...Ja, ben met je eens dat het wel wat zout kan gebruiken. Chilivlokken? Of een extra teen knoflook? Maar het eerste doel hier was om de kinderen weer eens iets groens (wits) te geven en zij likten hun bord af. :)<br>De saus maken wij overigens ook wel met een stuk gorgonzola dolce. <br>Maar wel leuk om te horen dat je het gemaakt hebt!Marsepeinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-45502542098563153932011-08-18T10:57:27.659+02:002011-08-18T10:57:27.659+02:00Ik maakte deze pasta gisteren, maar ik vond hem ee...Ik maakte deze pasta gisteren, maar ik vond hem een beetje flauw van smaak. Het was ook wel mijn eigen schuld, want ik was erin geslaagd om zowel de pasta als de bloemkool een beetje te plat te koken... Volgende keer probeer ik het eens met schimmelkaas in plaats van camembert, dat wordt vast wat pittiger.Saskiahttp://www.blogger.com/profile/00061713702192207117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-71596437606726225652011-08-17T16:49:27.662+02:002011-08-17T16:49:27.662+02:00Lijkt me erg lekker zeg...mmm ga het binnenkort ee...Lijkt me erg lekker zeg...mmm ga het binnenkort eens maken!!<br><br>grtz, MaaNtjeMaaNtjehttp://fullmaan.punt.nlnoreply@blogger.com