tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post2292691155614258136..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Ćevapčići (gehakt van de Balkan)Eerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-17734543234458465722012-01-26T09:17:35.908+01:002012-01-26T09:17:35.908+01:00Als je aan het vlees voelt,moet het stevig zijn. E...Als je aan het vlees voelt,moet het stevig zijn. En anders gewoon even eentje doorsnijden?<br>Ik begrijp wat je bedoelt, maar mijn grillpan wordt veel heter dan mijn gewone koekenpannen,omdat het een gietijzeren pan is die ik loeiheet laat worden. Kan niet mis gaan!Marsepeinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-79665284742371920452012-01-25T11:36:26.079+01:002012-01-25T11:36:26.079+01:00Lekker, Marsepein! Alleen grillen vind ik altijd e...Lekker, Marsepein! Alleen grillen vind ik altijd een beetje eng, hoe controleer je of alles goed gaar is?Nell Nijssenhttp://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.com