tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post2891797206677787673..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Klassieke champignonroomsausEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-30146587457872437712016-10-24T19:06:25.958+02:002016-10-24T19:06:25.958+02:00Makkelijk wel denk ik, maar varkensragout... weet ...Makkelijk wel denk ik, maar varkensragout... weet niet, sta niet direct te trappelen. Doe mij maar de klassieke versies? Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-82551363764095732352016-10-22T13:31:15.675+02:002016-10-22T13:31:15.675+02:00Ergens las ik dat een stukje pulled pork zo makkel...Ergens las ik dat een stukje pulled pork zo makkelijk is voor ragout en kroketten.Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-11621997411548518612016-10-20T12:28:17.248+02:002016-10-20T12:28:17.248+02:00Ja, gewoon een dikkere saus maken inderdaad :)
me...Ja, gewoon een dikkere saus maken inderdaad :) <br />met iets meer boter en bloem of minder vocht...Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-50008649239455373502016-10-19T22:13:09.408+02:002016-10-19T22:13:09.408+02:00Ook lekker als basis van ragout dan natuurlijk min...Ook lekker als basis van ragout dan natuurlijk minder vocht.Lothttps://www.blogger.com/profile/00312919253776311699noreply@blogger.com