tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post3104743822773291532..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Kikkererwtenpuree met zuurkool, dille en mosterd (en ja, dat is lekker)Eerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-4786753276858383212017-11-07T21:11:26.984+01:002017-11-07T21:11:26.984+01:00Dat klinkt ook lekker. Ik vind tempeh sowieso ook ...Dat klinkt ook lekker. Ik vind tempeh sowieso ook lekker smaken. Bedankt voor de tip!Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-57315393542484432932017-11-07T17:04:23.978+01:002017-11-07T17:04:23.978+01:00Leuk idee! Maar een Reuben sandwich kan ook heel l...Leuk idee! Maar een Reuben sandwich kan ook heel lekker (en dus vegetarisch) zijn met gemarineerde tempƩ (plakjes marineren in sojasaus en appeldiksap, dan bakken). Stond eeuwig op de kaart bij Avalon, een van de eerste vegetarische restaurants in Gent (Belgiƫ), dat nu helaas gesloten is. Ik bestelde zelden iets anders, en heb hun Reuben thuis met succes nagemaakt. dorienhttp://jongesla.comnoreply@blogger.com