tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post3235068920050620760..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Pittige pompoensoep met wortel en kokosmelkEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-86022418062266961752013-12-20T22:05:28.651+01:002013-12-20T22:05:28.651+01:00Ja, een Bamix, dat wil wel. Stukken beter dan een ...Ja, een Bamix, dat wil wel. Stukken beter dan een Blokkerding in ieder geval. :) leuk om van je terug te horen! Dank je!Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-88694527656464004552013-12-20T21:57:19.687+01:002013-12-20T21:57:19.687+01:00Ik heb de soep inmiddels gemaakt, met de Blue Elep...Ik heb de soep inmiddels gemaakt, met de Blue Elephant Red Curry Paste. Heerlijk!<br />De eerste pompoensoep die ik maakte en gelijk een schot in de roos. <br />Overigens: ik heb de tijd niet opgenomen, maar ik denk dat ik hem met mijn bamix staafmixer binnen een halve minuut glad had.<br />Dank je voor het recept en het beantwoorden van mijn vraag!Maykennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-54639387331644609882013-12-18T17:16:45.300+01:002013-12-18T17:16:45.300+01:00Deze reactie is verwijderd door de auteur.Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-53595034265860854032013-12-18T17:16:44.951+01:002013-12-18T17:16:44.951+01:00Dubbel check: inderdaad Blue Elephant Red Curry Pa...Dubbel check: inderdaad Blue Elephant Red Curry Paste, 70 gram.<br /><br />Veel beter dan wat je in potjes koopt. Vers is nog beter, maar ja, dan moet je een Thaise toko in de buurt hebben. Maar dit merk volstaat beslist en je kan het dus prima in porties invriezen.Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-76302376948460635362013-12-18T12:59:38.790+01:002013-12-18T12:59:38.790+01:00De curry is wel erg specifiek, hoor. Ik heb meesta...De curry is wel erg specifiek, hoor. Ik heb meestal een pakje van de AH (merk Blue elephant? ?), waarin een sachet zit. Daar pak ik een beetje uit, verdeel de rest in 2-en in het sachet en dan leg ik het met een knijper erop in de vriezer. Zo doe ik er dus drie keer mee.<br />Maar als je gewoon geen curry wilt gebruiken, dan is een stukje geraspte verse gember ook een bekende combinatie. Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-80218778966101768002013-12-18T12:51:07.679+01:002013-12-18T12:51:07.679+01:00Ik wil deze soep graag maken, maar zonder de Thais...Ik wil deze soep graag maken, maar zonder de Thaise rode currypasta. (Om geen aangebroken potjes in de kast te krijgen waar ik zo gauw geen bestemming voor weet)<br />Wat raad je aan als vervanging? De uien aanfruiten met sambal (zoja: hoeveel?) of misschien een rode peper erdoor?Maykennoreply@blogger.com