tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post3593214411958134011..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Gewone cake - met 11 variantenEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-28761039114386106142020-08-04T14:40:20.216+02:002020-08-04T14:40:20.216+02:00Ja hoor dat kan gwoonJa hoor dat kan gwoonAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-15422705113192593542014-05-17T18:11:41.122+02:002014-05-17T18:11:41.122+02:00Jawel, maar dan moet je de oude techniek gebruiken...Jawel, maar dan moet je de oude techniek gebruiken en beginnen met de eieren wel tien minuten te mixen, zodat ze zeer luchtig worden. Tenslotte moet de luchtigheid ergens vandaan komen. Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-75255681103400148562014-05-17T17:24:33.311+02:002014-05-17T17:24:33.311+02:00Ik heb het alleen niet zo op bakpoeder of zelfrijz...Ik heb het alleen niet zo op bakpoeder of zelfrijzend bakmeel. Zou dit ook gewoon met tarwemeel kunnen?Chrisnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-35487578821874083122014-03-27T19:48:17.447+01:002014-03-27T19:48:17.447+01:00Kijk, dit vind ik leuk: een informatieve verhandel...Kijk, dit vind ik leuk: een informatieve verhandeling over zoiets simpels als cake. Kennelijk is een pak openknippen voor veel mensen simpeler dan wat bloem afwegen en een aantal eieren breken. Je snapt 't niet.<br />Gelijke delen van alles en je hebt een dijk van een cake. Put the kettle on .....Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.com