tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post4050471943375496586..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Kwarkcake met rozijnenEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-26286735777646631052019-01-20T11:00:28.145+01:002019-01-20T11:00:28.145+01:00Ik ga hem deze week eens proberen maken.Ik ga hem deze week eens proberen maken.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-24964712832037236242018-02-05T23:01:18.007+01:002018-02-05T23:01:18.007+01:00Hm, inderdaad een oud recept van me. Tegenwoordig ...Hm, inderdaad een oud recept van me. Tegenwoordig schrijf ik de maat erbij. Maar ik zou hier voor grote (L) eieren kiezen.Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-18660976775641318022018-02-05T22:15:46.652+01:002018-02-05T22:15:46.652+01:00welke maar eieren gebruikte je ?welke maar eieren gebruikte je ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-36597149603197016112016-10-13T13:53:22.707+02:002016-10-13T13:53:22.707+02:00goed recept!
heb m ook al met kersen gemaakt en me...goed recept!<br />heb m ook al met kersen gemaakt en met banaan en appel.Amarianahttps://www.blogger.com/profile/12288663272833182038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-27152817058382996712011-08-07T21:24:48.679+02:002011-08-07T21:24:48.679+02:00Ik heb het even nagemeten: ik gebruikte een silico...Ik heb het even nagemeten: ik gebruikte een siliconen vorm waar 1,3 liter in gaat als je hem tot de rand vult. Een medium maat dus.<br><br>Ik nam kristalsuiker.Marsepeinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-36862640472413096142011-08-07T15:28:51.648+02:002011-08-07T15:28:51.648+02:00Interessant recept! Wat is de inhoud van jouw cake...Interessant recept! Wat is de inhoud van jouw cakevorm (of wat zijn de afmetingen)? En gebruik je witte basterd of kristalsuiker?Maykennoreply@blogger.com