tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post5357870627137249712..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Limoncello en CitroensiroopEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-70083446944192030292018-12-22T14:51:41.583+01:002018-12-22T14:51:41.583+01:00Bedankt Sjors. Ik geloof ook dat het tegenwoordig ...Bedankt Sjors. Ik geloof ook dat het tegenwoordig beter verkrijgbaar is (Ik schreef dit artikel in 2011)Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/15046427971193707372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-61868290912195069352018-12-21T07:26:20.937+01:002018-12-21T07:26:20.937+01:00Een tip: bij veel slijters is gewoon 96% alcohol t...Een tip: bij veel slijters is gewoon 96% alcohol te verkrijgen. Ook via het internet gewoon in Nederland te bestellen. Het trekt de citroenschillen beter uit en geeft de limoncello een nog mooiere kleur. <br />Sjorsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-60314296002985208462016-06-18T10:30:52.563+02:002016-06-18T10:30:52.563+02:00Siroop is lang houdbaar buiten de koelkast als je ...Siroop is lang houdbaar buiten de koelkast als je heel schoon werkt. Dus net als bij jam. Flesjes uitkoken, siroop goed doorkoken, flessen op een natte doek zetten en tot de rand vullen met de hete siroop en meteen afsluiten. (heet!) Ik bewaar de siroop wel een jaar buiten de koelkast op een donkere plek. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-82323290298137237262016-04-26T20:57:53.448+02:002016-04-26T20:57:53.448+02:00citroensiroop is heerlijk !citroensiroop is heerlijk !noeschnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-14076488236498372372014-07-30T11:22:27.535+02:002014-07-30T11:22:27.535+02:00Het moeilijkste van dit recept is het geduld hebbe...Het moeilijkste van dit recept is het geduld hebben, wat ruikt dit al hemels! Dank je!Sannenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-84383937487544485132011-05-24T08:38:31.386+02:002011-05-24T08:38:31.386+02:00Ja hoor, een koele plek is goed genoeg, tenslotte ...Ja hoor, een koele plek is goed genoeg, tenslotte werk je met 40% alcohol en dat blijft wel goed. Ik hou er gewoon van om dingen langdurig in de koelkast te bewaren. O ja, en ik heb weer geen kelder. :)Marsepeinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-21998207675874732612011-05-23T22:17:26.950+02:002011-05-23T22:17:26.950+02:00Mag dit allemaal ook in een koele kelder geplaatst...Mag dit allemaal ook in een koele kelder geplaatst worden, voor zover je dat weet? Plek in mijn koelkast is altijd schaars voor zaken die volumineus zijn en lang erin moeten blijven.Sonja Vetterhttp://www.s-i-s.nlnoreply@blogger.com