tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post6843976041823533785..comments2023-07-06T15:46:29.803+02:00Comments on Eerst Koken: Cashewroom; room zonder zuivelEerst Kokenhttp://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-32237495822069112452014-08-21T12:36:43.377+02:002014-08-21T12:36:43.377+02:00welnee joh, het is nooit te laat voor reacties. :)...welnee joh, het is nooit te laat voor reacties. :) Dank je wel!<br /><br />Voor kaassaus-imitaties ben ik meer te spreken over de bloemkoolsaus die ook hier op het blog voorbij is gekomen. Gepureerde, gekookte (bloem)kool krijgt met groentebouillon erbij een opmerkelijke umamismaak, die zowaar aan kaas doet denken. In spruitjes zit ook iets wat verdacht veel aan parmezaan doet denken.Eerst Kokenhttps://www.blogger.com/profile/04796702455580973144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-13602484736005254772014-08-21T10:28:00.030+02:002014-08-21T10:28:00.030+02:00Hallo, misschien een beetje late reactie (gezien d...Hallo, misschien een beetje late reactie (gezien de plaatsingsdatum)... Sinds nog niet zo lang beng ik bezig met de overstap naar veganistisch eten en heb recent de cashewmelk en -room ontdekt (naast enorm veel andere zaken). Ik ben erg te spreken over de cashew, die je zelfs met een aantal kruiden tot een fantastische kaas(!)saus kunt maken voor over de macaroni of groente.<br />Kokosroom is Maresolarishttps://www.blogger.com/profile/17513816568992579055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6729051699677402602.post-79252615370230885412012-12-29T00:24:36.572+01:002012-12-29T00:24:36.572+01:00Leuk!
Ik gebruikte veel kokosroom toen ik eens ti...Leuk!<br /><br />Ik gebruikte veel kokosroom toen ik eens tijdelijk geen zuivel mocht. Maar dat heeft een vrij sterke smaak, niet overal lekker in.MultiVroonhttps://www.blogger.com/profile/10725224156851351580noreply@blogger.com