26 augustus 2020
Indiase garlic pickle en druivenchutney
›
En dan nu een moeizaam stukje marketing voor Eerst Koken. Want ik zal even uitleggen waarom je deze pickles zou moeten maken en ik zal da...
19 augustus 2020
Vegetarisch Surinaams pasteitje met Pulled Oats
›
Pulled Oats is geen nieuwe vleesvervanger, maar ik zie het pas sinds kort in mijn supermarkt liggen. Het is een Fins product gemaakt van hav...
14 augustus 2020
Gevulde eieren met mayonaise en furikake
›
Wij hebben Aromat en de Japanners hebben furikake, en hoewel ik Aromat sinds mijn jeugd al niet meer heb gegeten (tot mijn verbazing bestaat...
7 augustus 2020
Sandwich Caprese met zongedroogde tomatenmayonaise
›
Even over suiker in mayonaise... Je zou het niet verwachten, want het hoort er eigenlijk niet in thuis, maar ja, Hollanders zijn zoetekauwen...
2 opmerkingen:
2 augustus 2020
Simpele gebakken kwarktaart met speculoos
›
Dit is een heel simpel taartje dat je in een oogwenk maakt, als je maar de tijd neemt om het af te laten koelen. Je moet hem echt in de koel...
3 opmerkingen:
‹
›
Homepage
Internetversie tonen