Dit is meer een idee dan een recept. Je hebt dezelfde ingrediënten nodig als voor een pizza, bijvoorbeeld deze voor het deeg en de saus, maar je zet het iets anders in elkaar:
Rol het gerezen deeg uit tot een brede lap van niet dunner dan 1 cm dik.
Smeer de tomatensaus erop.
En het beleg.
Vergeet vooral de kaas niet.
Rol de lap op.
Snijd de rol in plakken van ongeveer 2 cm dik.
En leg ze op een bakplaat. Laat dit verder rijzen met een theedoek eroverheen tot ze een keer zo groot zijn geworden.
Bak ze af op 200 graden tot ze gaar en bruin zijn.
Heerlijk met een kopje soep…
Lekker!
BeantwoordenVerwijderenHá, een soort kanelbullar, maar dan anders. Klinkt erg lekker! :-)
BeantwoordenVerwijderenLia
ik maak een soortgelijk recept altijd voor Moederdag, Zelfde concept alleen snij ik het brood pas na het bakken in plakken. dat geeft een prachtig effect bij het aansnijden en is net zo lekker
BeantwoordenVerwijderen