26 november 2013
Naanpizza met rucola-crème fraiche, ui, vijgen en bietjes
›
Het gebeurt hier natuurlijk zelden, maar als ik ooit alleen moet eten, dan zou ik weer zoiets maken: zacht brood, een saus, zoete bi...
22 november 2013
De enige echte Hollandse pepernoot
›
Pepernoten met donkere basterdsuiker. Ze horen eigenlijk iets lichter te zijn. Sinterklaas stapte aan wal in Almere Haven. Ik hees mij...
18 november 2013
Pont Neuf patat
›
Het is tijd voor een nieuw thema! Er ligt hier zoveel aan mooie, oude boeken of brochures, dat ik die graag eens laat zien. Dus: wees welkom...
4 opmerkingen:
14 november 2013
Comfort food - Orzo met paprika, chorizo en kikkererwten
›
Orzo lijkt op rijst, maar het is een pasta. Gewoon weer een ander vormpje. Je zou voor dit recept ook rijst kunnen gebruiken, maar het ...
11 november 2013
Liebster Awards...!
›
Ach jee, Eerst Koken kreeg de Liebster Award aangereikt vorige week. Verwacht nu niet dat het plotseling allerlei deuren voor me zal openen ...
‹
›
Homepage
Internetversie tonen