Eerst Koken
28 oktober 2018

Klassiek stoofpotje met spekjes, sjalot en appelstroop

›
Dit is echt een basisrecept voor zo’n geurig, verwarmend (want appelstroop en kaneel…) stoofpannetje met varkensvlees of kip. Op de fo...
21 oktober 2018

Wortelsoep met een hint van anijs

›
Wat een verrassend recept was dat in de Delicious. Hun wortelsoep zag er geweldig uit en daagde uit met originele smaken van appel, geko...
3 opmerkingen:
15 oktober 2018

Griekse ovenschotel met feta en zuurkoolpannenkoekjes met pecorino

›
Betty’s is een vegetarisch/veganistisch restaurant in Amsterdam (in de Rijnstraat) en daar at ik laatst een Grieks groentestoofje dat er...
5 opmerkingen:
8 oktober 2018

Klassieke aardappelgratin

›
Je moet het niet elke dag eten, maar wat is zo’n klassieke aardappelgratin toch lekker… Romig, pittig, zout. Comfort food in hoofdlett...
1 opmerking:
30 september 2018

Zweedse bietensalade

›
Een Scandinavische klassieker die niet alleen vaste prik is op de Zweedse kersttafel, maar ook gedurende de rest van het jaar moeilijk...
1 opmerking:
‹
›
Homepage
Internetversie tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.