20 oktober 2012
Snelle macaroni met bloemkool en crème fraiche pesto
›
Meneer zat twee weken in Groenland en dat betekent dat wij thuis qua avondeten weer waren aanbeland bij de categorie Gezond en Snel. W...
1 opmerking:
14 oktober 2012
Ottolenghi's briochepizza met feta, tomaat en olijven
›
Eerder dit jaar kocht ik in Engeland The Cookbook van Ottolenghi, de chef nu zo razend populair is. En geen wonder; elk van zijn recepte...
5 opmerkingen:
8 oktober 2012
Breekbrood met pesto
›
Een mooi brood dat het goed doet bij de borrel of een kom soep. Pesto maak je natuurlijk even zelf als je een keukenmachine hebt, w...
5 opmerkingen:
5 oktober 2012
Wienerbröd met vulling van pistachemarsepein
›
Het was tijd voor een detox. Niet zo ingrijpend hoor, niets met sapkuren, maar het leek me interessant om te zien hoe ik mij voelde als ...
3 opmerkingen:
3 oktober 2012
Pasta met savooiekool en vermouth
›
Man, dit was lekker! Dankzij het langdurig inkoken van vermouth en bouillon blijft er een saus over die bol staat van smaak. Geweldig le...
4 opmerkingen:
‹
›
Homepage
Internetversie tonen