Eerst Koken
29 april 2015

Jamie’s witte bonen in tomatensaus

›
Lang, lang geleden kocht ik wel eens een blik bonen in tomatensaus. Wat zal ik zeggen… Ik wist nog niet beter. Ook culinair gezien is...
4 opmerkingen:
25 april 2015

Indiase kofta met dille

›
Smakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel teg...
2 opmerkingen:
21 april 2015

500e blog! En een klassieke pannacotta (de lekkerste)

›
Het 500 e blog! Wie de nieuwsbrief ontvangt, wist al dat ik last had van lichte stress, want het overviel mij ook een beetje (bij numm...
3 opmerkingen:
17 april 2015

Noten-karameltaart

›
Dit taartje is zo gruwelijk lekker… De noten voor de vulling meng je met karamel en slagroom. Eenmaal afgekoeld wordt dat stevig en ‘che...
2 opmerkingen:
13 april 2015

Bloemkoolkoekjes met mais-tomaatsalsa

›
Wat is bloemkool toch een dankbare groente! Voeg wat smaken toe en je zou haast niet doorhebben dat je een hele bloemkool opeet. Dit is...
3 opmerkingen:
‹
›
Homepage
Internetversie tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.