17 januari 2014
Italiaanse gehaktballetjes van zalm met parmaham en parmezaan
›
Een simpel recept met net even iets extra’s. Eet ze bij een romige pasta, of gewoon in plaats van een gewone gehaktbal. Omdat e...
4 opmerkingen:
10 januari 2014
Deconstructed Eton Mess
›
Eton Mess deconstructed? Maar is dat al niet behoorlijk ‘deconstructed’ van zichzelf, eigenlijk gewoon geprakt en geroerd ? Jawel, d...
8 januari 2014
Orzotto met witte bonen en spek en een gepocheerd eitje
›
Parelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap ...
4 opmerkingen:
5 januari 2014
Franse bonenstoof met gehaktballetjes en zwarte bessenjam
›
Onderstaand recept heb ik gefotografeerd uit een Bonne Maman kookboek, in London, in een kookwinkel, want het recept stond me aan, maa...
1 januari 2014
Drie salades voor een rustige start
›
Allereerst wens ik jullie allemaal een goed en gezond tweeduizendveertien! En dan... Ach ja, januari. Louterend, mager, kaal en g...
2 opmerkingen:
‹
›
Homepage
Internetversie tonen