Wat nog wel even leuk is, is deze top 10 van de afgelopen 11 jaar. Daar doen bloggers altijd wat geheimzinnig over, want succesnummers en cijfers zijn belangrijk voor een blog, maar och, wat kan mij dat nog schelen…?
1. De absolute topper is de Kip in mosterdsaus uit 2012. Op een inmiddels bijna vegetarisch blog, he? : )
2. Wat te doen met overgebleven eiwitten en eierdooiers uit 2013
3. Gewone cake - met 11 varianten (ik vermoedde ooit dat basisrecepten en simpele bereidingen het populairst zijn. Dat klopte ook.) Uit 2014
4. Ik was ronduit boos toen telers voortaan moesten melden dat hun fruit werd bespoten met schimmelwerende middelen, maar dat hele kleine tekst op de doos ook wel afdoende was: Citroenschil is giftig. Nog steeds actueel, denk ik. Dit was uit 2014.
5. Zelfgemaakte advocaat uit 2013
6. Zoet en hartig taartdeeg (zanddeeg, korstdeeg, pasteideeg, appeltaart deeg) (nog steeds mijn eigen deegbijbel) uit 2013
7. Appelstroop en perenstroop (elk jaar in augustus/september een populair recept) uit 2011
8. Varkenshaas met rauwe ham en grove pesto (er moeten heel wat mensen zijn die dit met Pasen en Kerst hebben gegeten. Elk jaar rond die tijd staat ie weer bovenaan!) uit 2014
9. Boodschappen doen in Noorwegen (en Trondheim in het bijzonder) – vooral veel gezocht vanwege de prijzen die ik noem? Wat Noorwegen betreft is het goed om te weten waar je aan toe bent ;) Dit was in 2014.
10. Schoenlapperstaart – nooit verwacht dat die in de top 10 zou komen! Het is gebakken appelmoes! Maar wel heel erg lekkere appelmoes. Uit 2020.
Dat was het dan. Maar nu eerst even koken…
Het blog blijft nog wel even bestaan hoop ik want ik ben er nog niet mee klaar.
BeantwoordenVerwijderenHij blijft gewoon online staan! :) Ik moet zelf trouwens ook ernstig afkicken, hoor.
BeantwoordenVerwijderenIk zal je missen! Volgde je al heel lang en reageerde af en toe. Ik hield van je humor en van je nuchtere instelling. Af en toe wat informatie over je privéleven, maar niet teveel want daar ging het tenslotte niet om. Je hebt me op ideeën gebracht en laten lachen! Het ga je (jullie) goed! Nicolet van Hest, Schiedam
BeantwoordenVerwijderenJeetje... wel fijn dat alles online blijft. De kip in mosterdsaus is hier favoriet ja!
BeantwoordenVerwijderenDank voor het vele leesplezier, je schrijft echt leuk over eten en met je product kennis en onderzoek naar zaken heb ik hier veel plezier aan beleefd.
Dankje,
Anna
Bedankt Nicolet en Anna!
BeantwoordenVerwijderenMet veel plezier heb ik maandelijks je blog gelezen. En natuurlijk ook een aantal recepten gemaakt, de caramelwalnotentaart is hier favoriet. Dank je wel en het ga je goed, ook zonder je blog.
BeantwoordenVerwijderenDank je Renske!
BeantwoordenVerwijderenDeze reactie is verwijderd door de auteur.
BeantwoordenVerwijderenFijn dat de blog online blijft. Ik volg je blog nog maar een paar jaar en ga je inspiratie zeker missen. Maar weet je wat? Ik duik gewoon jouw archieven in. Er is nog veel te ontdekken.
BeantwoordenVerwijderenZo jammer, maar logisch. Ik wens je veel zon op je wangen en wind in de rug.
BeantwoordenVerwijderenVeel liefs Marieke
bedankt Marieke! :D
BeantwoordenVerwijderen