11 september 2012

Ananas met limoenmascarpone


Simpel, maar vreselijk lekker! De room is niet zo goed voor je, maar misschien maakt de ananas weer veel goed?!

Ananas met limoenmascarpone
recept voor 4 personen

1 verse ananas
250 gr mascarpone
sap + rasp van 1 limoen
3 el poedersuiker

Maak de ananas schoon (die ananasschillers zijn echt ideaal en dubbel en dwars hun geld waard) en snijd het in halve ringen of stukjes.

Roer de mascarpone los met het limoensap en rasp. Voeg de poedersuiker toe (gewone kristalsuiker zou niet goed oplossen en blijft dus korrelig).

Serveer de room op de ananas.

Oordeel van het smaakpanel: allebei lekker!





1 opmerking:

ellen zei

aan Twitter











Dag Antoinette,



Ik heb de link aangepast. Nog even met de oude én de nieuwe naam. Na een tijdje wordt het Eerst koken.

Succes met je nieuwe weblog!



Groetjes,

Ellen Bouckaert.

http://ministerieetenendrinken.nl